Trädfällning Nacka

Kunniga yrkesmän med fokus på säkerhet | 08-571 449 90

Tjänster

Trädfällning

Kontakta oss om du vill ha hjälp med trädfällning. Vi utför allt från mindre fällningar av sly och småträd till stora avancerade fällningar som kräver sektionsfällning med kranbil. Oavsett vilken typ att trädfällning du är intresserad av har vi möjlighet att hjälpa dig!

Stubbfräsning

Efter utförd lyckad trädfällning återstår endast stubben. För att ta bort en stubbe på ett effektivt sätt krävs det att man använder kraftiga maskiner tillverkade för stubbfräsning. Vi tar hand om dina stubbar och ser till att alla rester av trädet försvinner. Resultatet blir en grop samt en hög med träflis som bland annat kan användas för isolering vid planteringar eller för att fylla igen gropen med.

Lagerhållning

Vi har möjlighet att förvara pallgods och bohag i trygga, varma och säkra miljöer. Kontakta oss om du vill veta mer om priser, villkor etc.

Snöröjning

Vi kan hjälpa företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med en rad olika snöröjningstjänster. Vi röjer snö från tak, innergårdar och trottoarer och kan även sanda vägar och trottoarer.

 

 

 

 

 

Din samarbetspartner inom transport, underhåll, trädfällning och lagerhållning!