Avancerad trädfällning

Vi fäller besvärliga och farliga träd

Vi är specialutbildade för att fälla träd som betecknas som farliga, eller som står illa till för omgivningen. När det inte finns möjlighet att fälla ett träd på det normala sättet, det vill säga från marken, måste man sektionsfälla det istället.

När man inte kan komma åt ett träd från marken, eller där man måste kapa trädet från hög höjd, så använder vi en speciell kranbil, utrustad för just dessa fall. Vi har de rätta kunskaperna och stor erfarenhet av dessa trädfällningsjobb.


Säkerheten är i fokus för oss

Vi sätter alltid säkerheten i första rummet och utför aldrig trädfällningar som riskerar att medföra personskador eller skador på omgivningen.

Vår utrustning är av toppkvalitet och våra kranbilar håller för alla trädfällningsjobb. Alla våra arborister är professionella yrkesutövare som vet allt man behöver veta om trädfällning.  

Vill du veta mer om trädfällning eller är du osäker vilken sorts fällning som passar bäst för just dig så är det bara att höra av dig. Vi kommer hem och inspekterar ditt träd och tar därefter fram en plan för hur vi ska fälla det träd du vill bli av med. Välkommen att kontakta oss!

avancerad trädfällning

Allt från enklare till mer avancerade trädfällningar samt stubbfräsning!