Stubbfräsning

Vi tar bort det sista av trädet med stubbfräsning

När en trädfällning är slutförd så är det inte alltid så att arbetet är slutfört. Stubben finns ju kvar också, och den kan vi ta bort med hjälp av stubbfräsning. Handlar det om ett mindre träd som står på ett ställe där ingen hotas av fallande grenar och annat så är själva trädfällningen i många fall den enklaste biten. Att ta bort stubben är ofta betydligt svårare.

Vi kan hjälpa dig att ta bort stubbar med hjälp av våra avancerade maskiner. De resterande delarna av ett träd är svåra att få bort utan professionell hjälp. En stubbfräs består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. När motorn för skivan att rotera fräser den ned trämaterialet i mindre bitar. Detta ”fräs” kan sedan forslas bort och utnyttjas som exempelvis biobränsle eller isolering av jord i planteringar.


stubbfräsning

En effektiv och prisvärd tjänst

Vi erbjuder effektiv och prisvärd stubbfräsning i Nacka och hela Storstockholm. Har du en stubbe eller fler som du vill ha bort från tomten av säkerhetsskäl eller helt enkelt för att du tycker att det skulle se bättre ut om den försvann? Ta mått på din stubbe och skicka en förfrågan här så återkommer vi med mer information och offert. När du mått på stubben gäller det att du mäter hela vägen från kanten för att resultatet ska bli korrekt.

stubbe

Vi har stor erfarenhet av stubbfräsning och har erfarenheten som krävs för att planera och utföra jobbet på ett kompetent sätt. Har du flera frågor så är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon 08-571 449 90.

 

Allt från enklare till mer avancerade trädfällningar samt stubbfräsning!