Arborist Nacka

En professionell arborist i Nacka

Är du osäker på hur det stora trädet på din tomt egentligen mår? Har du problem med att ett träd skymmer solen eller känner du att ett träd står lite för nära ditt hus? Som arborist så vet vi exakt hur vi ska ta oss an problem som dessa.

En arborist är en trädvårdsspecialist och detta innebär att du kan anlita oss för en professionell bedömning av trädets status, för att beskära kronan på ditt träd eller för exempelvis en klassisk underhållsbeskärning. Det senare innebär att vi kapar bort döda och skadade grenar och genom detta ger ditt träd en möjlighet att frodas och växa i en lång tid framöver.

Oavsett vilket problem du har så är du välkommen att anlita oss som arborist i Nacka. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis ringa eller maila också.


arborist Nacka

En arborist gör skillnad

Att ta hand om träd är en väsentlig del av att skapa en bättre miljö. Träd binder koldioxid och bidrar genom detta till mindre avgaser. Ett träd kan binda så mycket som 25 kilo koldioxid varje år: det gör skillnad för oss alla och det hjälper till att skapa en miljö som blir mer hälsosam att vistas i.

Dessutom är träd något som bidrar till en ökad estetik - förutsatt att det handlar om välmående träd. Gällande det senare så gör en arborist skillnad: vi är experter på trädvård och vi kan skapa bättre förutsättningar för de träd som finns på din tomt att växa och må bra. Du kan även anlita oss för att kapa kronan på ett träd och genom detta öka ljusinsläppet på exempelvis din veranda.

Som arborist i Nacka kan vi även hjälpa till med planering och plantering av nya träd. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi kan hjälpa till oavsett storlek på uppdraget. Att anlita oss som arborist i Nacka är att skapa en bättre miljö - både för ögat och för resten av kroppen. Träd är livsviktiga och med oss så bidrar du till en lite bättre värld!

Allt från enklare till mer avancerade trädfällningar samt stubbfräsning!