Träflis Nacka

Vi fixar din träflis i Nacka

Träflis har kommit att bli en populär ersättare till exempelvis marksten då privatpersoner anlägger gångar i sin trädgård. Det finns en logiskt förklaring bakom detta. Dels så är träflis billigare och dels så handlar det även om en bättre effekt. Väljer du träflis till din trädgård i Nacka så väljer du också att effektivt stänga ute allt ogräs - samtidigt som du också får ett underlag som hela tiden håller sig fuktigt.

Hos oss kan du köpa träflis till ett bra pris. Vi har portabla maskiner som - på plats hos dig - kan förvandla exempelvis ris, sly och större träd till träflis av en lite större storlek än den industriella flisen som finns på marknaden. Genom detta så skapar vi ett kretslopp som vi stolta över. Vi kapar träd, vi rensar sly och ris och vi beskär kronor och grenar - men allt detta kan sedan återanvändas som träflis. Det bidrar till en kretslopp som är bra för vår miljö.

Behöver du träflis i Nacka så är du mer än välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan. Vi hjälper dig att skapa helt nya förutsättningar på din tomt!


träflis Nacka

Träflis till lekparken i Nacka

Träflis syns idag även i många lekparker och fungerar som en ersättare till grus och sand. Träflis är mer tacksamt än båda dessa föregångare och detta sett till att det dels lindrar risken för skador i samband med ett fall och dels lindrar risken för att kläderna tar skada - eller blir smutsiga - då barnen leker. Det skapar enorma fördelar och idag ser man att exempelvis kommuner, förskolor, skolor och privata lekparker ser träflis som ett ultimat underlag för lekparker.

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning i denna fråga och du är mer än välkommen att kontakta oss för rådgivning om träflis - hur anlägger man, vilken mängd behövs och hur ser kostnaden ut? Träflis är ett tacksamt material att jobba med och, som sagt, så bidrar du till ett positivt kretslopp genom att välja oss som leverantör. Välkommen!

Allt från enklare till mer avancerade trädfällningar samt stubbfräsning!