Trädfällning Nacka

Kunniga yrkesmän med fokus på säkerhet | 08-571 449 90

Tjänster

AVANCERAD FÄLLNING, STUBBFRÄSNING SAMT EN RAD ÖVRIGA TJÄNSTER

Trädfällning

Kontakta oss om du vill ha hjälp med trädfällning. Vi utför allt från mindre fällningar av sly och småträd till stora avancerade fällningar som kräver sektionsfällning med kranbil. Oavsett vilken typ att trädfällning du är intresserad av har vi möjlighet att hjälpa dig!

Stubbfräsning

Efter utförd lyckad trädfällning återstår endast stubben. För att ta bort en stubbe på ett effektivt sätt krävs det att man använder kraftiga maskiner tillverkade för stubbfräsning. Vi tar hand om dina stubbar och ser till att alla rester av trädet försvinner. Resultatet blir en grop samt en hög med träflis som bland annat kan användas för isolering vid planteringar eller för att fylla igen gropen med.

Transporttjänster

Med vår kranbil kan vi lätt lyfta och transportera bort exempelvis byggavfall, jord, grus, makadam, ris etc. Perfekt efter exempelvis större röjningsarbeten av skog, renoveringsprojekt i villa eller liknande.

Lagerhållning

Vi har möjlighet att förvara pallgods och bohag i trygga, varma och säkra miljöer. Kontakta oss om du vill veta mer om priser, villkor etc.

Snöröjning

Vi kan hjälpa företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med en rad olika snöröjningstjänster. Vi röjer snö från tak, innergårdar och trottoarer och kan även sanda vägar och trottoarer.

Markarbete

Vi kan slutligen erbjuda en stort utbud av tjänster inom markarbete såsom utgrävningar, dikning, planering etc. Då detta är en sida för trädfällning går vi inte in på detta djupare här, men du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi presentera med utförligt vad vi kan erbjuda inom markarbeten.

 

Din samarbetspartner inom transport, underhåll, trädfällning och lagerhållning!